Kjøpe GenoxalKjøpe Genoxal På Nettet Uten Resept

GENOXAL (CYTOXAN) INDIKASJONER


Genoxal forstyrrer veksten av kreftceller, som til slutt blir ødelagt.

GENOXAL (CYTOXAN) INSTRUKSJONER


Ta denne medisinen kun som anvist av legen din. Ikke ta mer eller mindre av det, og ikke ta det oftere enn legen bestilt. Den eksakte mengden medisin du trenger har blitt nøye utarbeidet. Tar for mye kan øke sjansen for bivirkninger, mens du tar for lite kan ikke forbedre tilstanden.

Cyklofosfamid er noen ganger gitt sammen med visse andre legemidler. Hvis du bruker en kombinasjon av medisiner, sørg for at du tar hver og en på riktig tid og ikke blande dem. Spør din lege til å hjelpe deg med å planlegge en måte å huske å ta medisinene til rett tid.

Mens du bruker cyklofosfamid, er det viktig at du drikker ekstra væske slik at du vil passere mer urin. Også tømme blæren ofte, inkludert minst én gang i løpet av natten. Dette vil bidra til å hindre nyre-og blæreproblemer og holde nyrene fungerer bra. Cyklofosfamid passerer fra kroppen i urinen. Hvis for mye av den vises i urinen eller urinen forblir i blæren for lang, kan det føre til farlige irritasjon. Følg legens instruksjoner nøye om hvor mye væske å drikke hver dag. Noen pasienter kan ha å drikke opp til 7 til 12 kopper (3 liter) av væske i døgnet.

Vanligvis er det best å ta cyklofosfamid første tingen i morgen, for å redusere risikoen for blæreproblemer. Imidlertid kan legen din vil at du skal ta det med mat i mindre doser over dagen, for å minske magesyke eller hjelpe medisinen fungerer bedre. Følg legens instruksjoner nøye om når du skal ta cyklofosfamid.

Cyklofosfamid fører ofte kvalme, oppkast, og tap av matlyst. Imidlertid er det svært viktig at du fortsetter å bruke medisinen selv om du begynner å føle seg syk. Du må ikke slutte å ta denne medisinen uten først å sjekke med legen din. Spør din lege for måter å redusere disse effektene.

Hvis du kaster opp kort tid etter å ha tatt en dose av cyklofosfamid, sjekk med legen din. Du vil få beskjed om å ta dosen igjen eller å vente til neste planlagte dose.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, ta den så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan. Ikke doble doser.

Ring din lege eller apotek for å få instruksjoner.

DOSERING

Doseringen av legemidlet vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av dette legemidlet. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av legemiddel som Så avhenger av styrken av legemidlet. Også antall doser du tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid du tar medisinen avhenge av den medisinske problem som du bruker medisinen.

GENOXAL (CYTOXAN) LAGRING


Oppbevares Genoxal ved romtemperatur, mellom 68 og 77 grader F (20 og 25 grader C). Oppbevares beskyttet mot varme, fuktighet og lys. Oppbevar legemidlet i en lukket beholder. Beskyttes mot frost. Hold Genoxal utilgjengelig for barn og vekk fra kjæledyr.Ta denne medisinen kun som anvist av legen din. Ikke ta mer eller mindre av det, og ikke ta det oftere enn legen bestilt. Den eksakte mengden medisin du trenger har blitt nøye utarbeidet. Tar for mye kan øke sjansen for bivirkninger, mens du tar for lite kan ikke forbedre tilstanden.

Det er svært viktig at legen din sjekke fremgangen på jevnlige besøk for å sørge for at denne medisinen virker som den skal, og for å sjekke for uønskede effekter.

Mens du behandles med cyklofosfamid, og etter at du slutter behandlingen med det, ikke har noen vaksinasjoner (vaksiner) uten legens godkjennelse. Cyklofosfamid kan senke kroppens motstand, og det er en sjanse du kanskje få infeksjon immunisering er ment å forhindre. I tillegg bør andre personer som bor i huset ditt ikke tar oral polio vaksine siden det er en sjanse for at de kunne passere polio viruset videre til deg. Unngå også personer som nylig har tatt oral polio vaksine i løpet av de siste månedene. Ikke komme nær dem, og ikke bo i samme rom med dem på veldig lenge. Hvis du ikke kan ta disse forholdsreglene, bør du vurdere iført en beskyttende ansiktsmaske som dekker nese og munn.

Før å ha noen form for kirurgi, også tannkirurgi, eller akutt behandling, sørge for at lege eller tannlege ansvaret vet at du tar denne medisinen, spesielt hvis du har tatt det i løpet av de siste 10 dagene.

Cyklofosfamid kan midlertidig redusere antall hvite blodlegemer i blodet, noe som øker sjansen for å få en infeksjon. Den kan også redusere antallet av blodplater, som er nødvendige for riktig blodpropp. Hvis dette skjer, er det visse forholdsregler du kan ta, spesielt når din blodprosent er lav, for å redusere risikoen for infeksjon eller blødning:
Hvis du kan, unngå folk med infeksjoner. Sjekk med legen din umiddelbart hvis du tror du får en infeksjon, eller hvis du får feber eller frysninger, hoste eller heshet, korsryggen eller siden smerte, eller smertefull eller vanskelig vannlating.
Sjekk med legen din umiddelbart hvis du merker unormale blødninger eller blåmerker, svart, tjæreaktig avføring, blod i urin eller avføring, eller finne røde flekker på huden din.
Vær forsiktig når du bruker en vanlig tannbørste, tanntråd, eller tannpirker. Din lege, tannlege, eller sykepleier kan anbefale andre måter å rense tennene og tannkjøttet. Sjekk med legen din før du tar noen tannarbeid gjort.
Ikke berør øynene eller innsiden av nesen din med mindre du nettopp har vasket hendene, og har ikke rørt noe annet i mellomtiden.
Vær forsiktig så du ikke skjærer deg når du bruker skarpe gjenstander som en barberhøvel eller fingernegl eller tånegl kuttere.
Unngå kontakt med sport eller andre situasjoner hvor blåmerker eller skader kan oppstå.

Før du har noen medisinske tester, forteller lege med ansvar for at du tar denne medisinen. Resultatene av noen tester kan bli berørt av dette legemidlet.

Sammen med sine nødvendige virkning, kan et legemiddel forårsaker noen uønskede virkninger. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de kan trenge legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart hvis noen av følgende bivirkninger oppstå:

Mer vanlig: hoste eller heshet, feber eller frysninger, korsryggen eller siden smerte, manglende menstruasjon, smertefull eller vanskelig vannlating.

Med høye doser og / eller langvarig behandling: blod i urin, svimmelhet, forvirring, eller agitasjon, rask hjerterytme, leddsmerter, kortpustethet, hevelse i føtter eller leggene, uvanlig tretthet eller svakhet.

Mindre vanlige: svart, tjæreaktig avføring eller blod i avføringen, finne røde flekker på huden, uvanlige blødninger eller blåmerker.

Sjeldne: hyppig vannlating, rødhet, hevelse eller smerter på injeksjonsstedet, sår i munnen og på leppene, plutselig kortpustethet, uvanlig tørst, gule øyne eller hud.

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger legehjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell kunne fortelle deg om måter å forhindre eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege dersom noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme eller dersom du har noen spørsmål om dem:

Mer vanlig: mørkere hud og negler, tap av matlyst, kvalme eller oppkast.

Mindre vanlige: diaré eller magesmerter, rødme eller rødhet i ansiktet, hodepine, økt svetting, hudutslett, elveblest, eller kløe, hovne lepper.

Cyklofosfamid kan føre til en midlertidig tap av hår hos noen mennesker. Etter at behandlingen er avsluttet, bør normal hårvekst tilbake, selv om det nye hår kan være litt forskjellig farge eller struktur.

Etter at du slutter å bruke dette legemidlet, kan det likevel gi noen bivirkninger som trenger oppmerksomhet. I løpet av denne perioden, sjekk med legen din umiddelbart hvis du merker følgende bivirkninger:
Blod i urinen

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker noen andre effekter, sjekk med din lege.

Ring legen din for medisinske råd om bivirkninger.

Kjøpe Genoxal