Kjøpe WeigeluoKjøpe Weigeluo På Nettet Uten Resept

WEIGELUO (AVANDAMET) INDIKASJONER


Etter samråd med helsepersonell som har vurdert og rådet pasienten av risiko og fordeler med rosiglitazon, Weigeluo ® er indisert som tillegg til diett og trening for å bedre glykemisk kontroll når behandling med både rosiglitazon og metformin er hensiktsmessig hos voksne med type 2 diabetes mellitus som enten er:

allerede tar rosiglitazon, eller
ikke allerede tar rosiglitazon og ute av stand til å oppnå glykemisk kontroll på andre diabetes medisiner og, i samråd med helsepersonell, har bestemt seg for ikke å ta pioglitazon (Actos ®) eller pioglitazon holdige produkter (Actoplus MET ®, Actoplus MET XR ®, DUETACT ® ) for medisinske grunner.

WEIGELUO (AVANDAMET) INSTRUKSJONER


Ta Weigeluo akkurat som foreskrevet av legen din. Ikke ta i større eller mindre mengder eller lenger enn anbefalt. Følg instruksjonene på resept etiketten.

Ta Weigeluo med måltider, spesielt i løpet av de første ukene av behandlingen.

Blodsukkeret ditt må sjekkes ofte, og du kan trenge andre blodprøver på legens kontor. Gå til legen din regelmessig.

Kjenner tegn på lavt blodsukker (hypoglykemi), og hvordan du kan gjenkjenne dem: hodepine, sult, svakhet, svetting, skjelving, irritabilitet, eller problemer med å konsentrere.

WEIGELUO (AVANDAMET) INDIKASJONER
allerede tar rosiglitazon, eller
ikke allerede tar rosiglitazon og ute av stand til å oppnå glykemisk kontroll på andre diabetes medisiner og, i samråd med helsepersonell, har bestemt seg for ikke å ta pioglitazon (Actos ®

WEIGELUO (AVANDAMET) INSTRUKSJONER


Ta Weigeluo akkurat som foreskrevet av legen din. Ikke ta i større eller mindre mengder eller lenger enn anbefalt. Følg instruksjonene på resept etiketten.

Ta Weigeluo med måltider, spesielt i løpet av de første ukene av behandlingen.

Blodsukkeret ditt må sjekkes ofte, og du kan trenge andre blodprøver på legens kontor. Gå til legen din regelmessig.

Kjenner tegn på lavt blodsukker (hypoglykemi), og hvordan du kan gjenkjenne dem: hodepine, sult, svakhet, svetting, skjelving, irritabilitet, eller problemer concentrat

Sjekk blodsukkeret nøye i en tid med stress eller sykdom, hvis du reiser, mosjonerer mer enn vanlig, drikke alkohol, eller hoppe over måltider. Disse tingene kan påvirke blodsukkeret og dine dosebehov kan også endres.

Legen din vil at du skal slutte å ta Weigeluo for en kort tid hvis du blir syk, har feber eller infeksjon, eller hvis du har kirurgi eller et medisinsk nødstilfelle.

Spør legen din hvordan å justere dosen hvis det er nødvendig. Ikke endre medisineringen dose eller doseringsplan uten legens råd.

Legen din kan du ta ekstra vitamin B12, mens du tar Weigeluo. Ta bare mengden av vitamin B12 som legen har forskrevet.

Unngå å drikke alkohol. Det kan senke blodsukkeret og kan øke risikoen for melkesyreacidose mens du tar denne medisinen.

DOSERING

Weigeluo er vanligvis gitt i doser med måltider.

Alle pasienter bør starte rosiglitazon komponent av Weigeluo med laveste anbefalte dose. Ytterligere økning i dosen av rosiglitazon bør ledsages av nøye overvåking for bivirkninger relatert til væskeretensjon [se eske advarsel og ADVARSLER OG FORHOLDSREGLER].

Ved behandling med en kombinasjonstablett som inneholder rosiglitazon og metformin er egnet for en pasient med type 2 diabetes mellitus, og deretter valg av dosen av Weigeluo bør være basert på pasientens nåværende doser av rosiglitazon og / eller metformin.

For å bytte til Weigeluo for pasienter som allerede blir behandlet med metformin, er den vanlige startdosen av Weigeluo 4 mg rosiglitazon (total daglig dose) pluss dose av metformin som allerede tas (se tabell 1).

For å bytte til Weigeluo for pasienter som allerede blir behandlet med rosiglitazon, er den vanlige startdosen av Weigeluo 1000 mg metformin (total daglig dose) pluss dose av rosiglitazon allerede tatt (se tabell 1).

Når du bytter fra kombinasjonsbehandling av rosiglitazon og metformin som separate tabletter, er den vanlige startdosen av Weigeluo dosen av rosiglitazon og metformin som allerede tas.

Weigeluo er vanligvis gitt i doser med måltider, med gradvis doseopptrapping. Dette reduserer gastrointestinale bivirkninger (i stor grad på grunn av metformin) og tillater bestemmelse av den minimum effektive dose for den enkelte pasient.

Tilstrekkelig tid bør gis for å vurdere tilstrekkeligheten av terapeutisk respons. FPG skal brukes først for å bestemme den terapeutiske respons til Weigeluo. Hvis ytterligere glykemisk kontroll er

Tar Weigeluo kan øke risikoen for alvorlige hjerteproblemer, som for eksempel hjerteinfarkt eller hjerneslag. Derfor er Weigeluo kun tilgjengelig for visse personer med type 2-diabetes som ikke kan kontrolleres med andre diabetes medisiner.

Du bør ikke bruke Weigeluo hvis du er allergisk mot metformin (Glucophage) eller rosiglitazon (Avandia), eller hvis du avansert hjertesvikt, nyresykdom, eller hvis du er i en tilstand av diabetisk ketoacidose (ringe legen din for behandling med insulin).

Hvis du trenger å ha noen form for røntgen eller CT-skanning ved hjelp av et fargestoff som er sprøytet inn i årene dine, må du midlertidig slutte å ta Weigeluo.

Før du tar Weigeluo, fortelle legen din hvis du har hjertesvikt eller hjertesykdom, en historie med hjerteinfarkt eller hjerneslag, leversykdom, eller øyeproblemer forårsaket av diabetes.

Noen mennesker utvikler melkesyreacidose mens du tar metformin. Tidlige symptomer kan bli verre over tid, og denne tilstanden kan være dødelig. Få nødstilfelle medisinsk hjelp hvis du har selv milde symptomer som: muskelsmerter eller svakhet, nummen eller kald følelse i armer og ben, problemer med å puste, magesmerter, kvalme med oppkast, treg eller ujevn puls, svimmelhet, eller føler seg veldig svak eller sliten.

FDA graviditet kategori C. Det er ikke kjent om Weigeluo vil skade en ufødte baby. Fortell legen din dersom du er gravid eller planlegger å bli gravid mens du bruker denne medisinen.

Weigeluo kan forårsake melkesyreacidose (opphopning av melkesyre i kroppen, noe som kan være dødelig). Melkesyreacidose kan begynne sakte og bli verre over tid. Få nødstilfelle medisinsk hjelp hvis du har selv milde symptomer på laktacidose, som for eksempel: muskelsmerter eller svakhet, nummen eller kald følelse i armer og ben, problemer med å puste, magesmerter, kvalme med oppkast, langsom eller uregelmessig puls, svimmelhet, eller føler seg veldig svak eller sliten.

Få nødstilfelle medisinsk hjelp hvis du har noen av disse tegnene på en allergisk reaksjon på Weigeluo: elveblest, pustevansker, hevelser i ansiktet, lepper, tunge eller svelg. Ring legen din med en gang hvis du har noen andre alvorlige bivirkninger, som for eksempel:

brystsmerter eller tung følelse, smerten sprer seg til armen eller skulderen, kvalme, svetting, generell dårlig følelse;
plutselig nummenhet, svakhet, hodepine, forvirring, eller problemer med syn, tale, eller balanse;
hevelse eller rask vektøkning, kortpustethet, (selv med mild anstrengelse);
blek hud, følelse lys-ledet, rask puls, problemer med konsentrasjon, feber, forvirring eller svakhet;
alvorlig blemmedannelse, peeling, og rødt utslett, eller
gulsott (gulfarging av hud eller øyne).

Mindre alvorlige Weigeluo bivirkninger kan omfatte:

hodepine, sliten følelse;
kvalme, oppkast, urolig mage, diaré, eller
kalde symptomer som tett nese, nysing, sår hals.

Dette er ikke en komplett liste over bivirkninger og andre som kan oppstå. Ring legen din for medisinske råd om bivirkninger.

Kjøpe Weigeluo