Kjøpe WithaniaKjøpe Withania På Nettet Uten Resept

WITHANIA (ASHWAGANDHA) INDIKASJONER


Withania virker som et adaptogen, fremme kroppens evne til å opprettholde homeostase og motstå stresset.

Det er spesielt fordelaktig i stress-relaterte lidelser så som artritt, hypertensjon, diabetes, generell svekkelse, etc. Det har også vist imponerende resultater når det anvendes som stimulerende midler for immunsystemet.

Withania inneholder kjemikalier som kan bidra til å roe hjernen, redusere hevelse (betennelse), lavere blodtrykk, og endrer immunsystemet.

WITHANIA (ASHWAGANDHA) INSTRUKSJONER


Snakk med din lege.

Withania synes å være trygge når de tas gjennom munnen, kortsiktig. Den langsiktige sikkerheten av ashwagandha er ikke kjent. Store doser av ashwagandha kan forårsake magesyke, diaré og oppkast.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, og du bruker den regelmessig, ta den så snart som mulig. Ikke ta to doser samtidig.

DOSERING

Den passende dose av ashwagandha avhenger av flere faktorer slik som brukerens alder, helse, og flere andre forhold. På dette tidspunktet er det ikke nok vitenskapelig informasjon til å avgjøre en passende utvalg av doser for ashwagandha. Husk at naturlige produkter er ikke alltid nødvendigvis trygt og doser kan være viktig. Sørg for å følge relevante retninger på produktetiketter og ta kontakt med apotek eller lege eller annet helsepersonell før du bruker.

Withania rot pulver har generelt vært brukt i doser på 450 mg til 2 g i kombinasjon med andre preparater.

WITHANIA (ASHWAGANDHA) LAGRING


Oppbevar ved romtemperatur unna fuktighet og sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

WITHANIA (ASHWAGANDHA) MER INFO:


Withania er en plante. Roten og bær benyttes for å lage medisiner.

Ikke bruk ashwagandha hvis:

Du er gravid eller ammer.
Du har et magesår.
Du har et immunsystem sykdom, for eksempel multippel sklerose (MS), lupus (systemisk lupus erythematosus, SLE), reumatoid artritt (RA), eller andre forhold som kalles "autoimmun sykdom".
Du er planlagt kirurgi i de neste to ukene. Withania kan føre til overdreven sedasjon hvis kombinert med medisiner som brukes under og etter operasjonen.

Graviditet / Amming: abortifacient egenskaper har blitt rapportert for ashwagandha. Unngå bruk.Withania er ikke kjent for å ha noen bivirkninger hvis de tas som per foreskrevet dose.

Kjøpe Withania